diumenge, 29 de novembre del 2009

- Vesprada de Dissabte i Mati de Diumenge per a celebrar les FINALS Autonòmiques, amb la presència de les càmares de Punt2. ÈXIT TOTAL UNA VEGADA MÉS.

Espectacular ambient el que s'ha viscut al llarg de tot el cap de setmana en El Puig, seu de les finals del XXIII Autonòmic de Frontó Individual, Trofeu Diputació de València.
En la vesprada del dissabte es celebraren les finals de 4ª, 3ª i 2º amb un èxit de públic. En el matí del diumenge es celebrà la final de juvenils i la gran final de 1ª , que va ser televisada per Punt2.
Aprofitant la gestió del club que, a més, paga integrament el cost de les finals;en la prèvia, l'ajuntament afrontà la presentació de l'Escola Municipal de Pilota, en la que potser la primera presentació d'una escola municipal de El Puig que es retransmitida per la televisió autonòmica.
El dissabte en les finals de segona, tercera i quarta categoria, guanyaren Curro de Quartell, Ricardo de Meliana i Estimat de Tavernes Blanques, que van vèncer respectivament a Luis de la Vega d'Almussafes, Javi
de Xilxes i José Manuel de Museros.
En les finals d'avui diumenge, el frontó s'ha quedat xicotet, en breu el club espera tindre el permís de l'ajuntament per a poder ampliar la capacitat del frontó amb la realització del "famós" rebot de cristal; per part del club ja tenim les empreses i el diners (gràcies a la diputació de valencia) per a realitzar-ho de forma inmediata. Amb aquest rebot podrem ficar graderies darrere ja que no hauran pilars que molesten al ser totalment de cristal.

En la primera partida, la de juvenils, Nacho de Foyos ha quedat campió i Marcelo de Casinos subcampió.
En la gran final ,
Adrián de Museros semblava que seria el favorit ja que no havia perdut cap partida al llarg de la competició i a més ja havia vençut al seu rival, Pasqual de la Pobla de Vallbona, en la primera fase, després de dues partides molt disputades. Pasqual per la seua banda havia perdut tres partides al llarg del campionat, però sabia que podia donar la sorpresa, per un major coneiximent que el seu rival, del frontó de El Puig; ja que ha participat en el Campionat Antonio Durá en vàries edicions.
En els primers compassos de la partida, Pasqual ha aprofitat la seua primera oportunitat per a trencar el joc del traure d'Adrián, i a partir d'ací hem vist un voler i no poder d'Adrián que no ha sabut jugar-li a Pasqual. La clau ha estat el traure i la potència de Pasqual que li han permès
proclamar-se campió en la seua segona final.
L'Alcalde del Puig, José Miguel Tolosa, l'Alcalde de Museros, José María Aznar, Ramón Sedeño,
President de la Federació de Pilota Valenciana, al costat d'altres autoritats han lliurat els trofeus als finalistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada