dimecres, 9 de desembre del 2009

- Nota Informativa del Club.

El club té de termini fins al 24 de desembre, per a completar les parelles del campionat autonòmic, que ens representaràn. El club a decidit obrir una preinscripció fins al 21 de desembre, per a tots els socis numeraris que desitgen participar, el club dissenyarà les parelles atenent a criteris merament esportius (a part dels econòmics i d'infraestructura que disposa el club). És possible que no tots els que realitzen la preinscripció siguen inscrits. El club serà transparent al màxim, publicant les preinscripcions així com les parelles disenyades. Demanem la col·laboració de tots. Gràcies.
En el primer comentari ja teniu la llista de pre-inscripcions i els equips definitius inscrits, desprès de la reunió de la junta directiva celebrada el 22 -12 a les 22h.

1 comentari:

  1. Preinscripcions:
    - Gonzalo.
    - Pasqual.
    - J.Luis (fill).
    - Humada.
    - Rosariero.
    - Borrás.
    - Puchol.
    - Juan Ignacio.
    - Ximo.
    - Montesa.
    - Salva.

    EQUIPS INSCRITS (4 equips):
    1ªCategoria (2 equips):
    - Montesa,Salva,Puchol.
    - Ximo, Juan Ignacio.
    3ªCategoria (1 equip):
    - Borrás,Rosariero,Humada.
    4ªCategoria (1 equip):
    - Pascual,Gonzalo,J.Luis(fill).

    Nota:
    El equips son de tres integrants, la figura del reserva no existeix, al mateix temps quansevol pilotari d'una categoria inferior pot jugar partides en una categoria superior (segons normativa de la federació).
    Proximament citarem a tots el jugadors incrits per a explicar-vos el funcionament del campionat i la estrategia del club per a este campionat.

    ResponElimina