divendres, 12 de febrer del 2010

- Disabte i Diumenge (20 i 21 de Febrer): Finals VII Campionat Sant Pere per parelles.

El Lliurament de Trofeus de totes les categories es farà durant el dinar (al café).
MENU Dinar Diumenge a les 14:30h. al frontó:
Aperitiu: Olives, Papes, Cacaus i tramussos.
Primer Plat: Sardines i "pimentons" a la brasa. (Xef: Sr. Puchol.)
Segon Plat: Caldera de Sant Pere per als majors. (Xef: Sr's Festers Sant Pere: Rosariero, Tavi, Sigfrido i Canyes com a "pinche" de cuina per novato.)
Paella per als xiquets. (Xef: Sr. Sigfrid.)
(tot preparat al frontó xicotet si el temps ho permet ...)
Postre: Taronja. (Fruita: Sustituit Pepe Oriola per Sigfrid amb permís de A. Durá)
Pastissets i dolçets. (Rebosteria: Sr. Juanvi)
Café de casa com sempre ...
Sidra "El Gaitero"
Beguda: - Cervessa - Vi - Llimona - Refrescs ...
Per apuntar-se, hi ha una llista al frontó , desprès d'apuntar-se, se li paga a Paco i ens donarà un tiquet. (Conserveu el tiquet, al inici del dinar s'arreplegarán tots ...).
- PREUS TIQUETS:
Soci i Parella: 10 € (Soci individual: 5 €)
No Soci i Parella: 15 € (No soci individual: 8 €)
Soci Xiquet: 0 €
No Soci Xiquet: 3 €
Important: Per a la caldera porteu plats i coberts.
Encarregat de la Llenya: Sr. Sigfrid.
Encarregat de les cadires i taules: Sr. Marco "el vicepresident".

1 comentari: