diumenge, 25 de juliol del 2010

- El Club continua creixent ...


wwwwwwwwwww

- El club continua creixent, no sense dificultats; aixì doncs després del rebot de vidre i l’aportació d’un foco de llum, ara tenim el marcador electrònic a punt per a ser col·locat en el frontó.
Tot aço, com es pot comprovar a pesar del ridícul suport econòmic de l´Ajuntament (subvenció de 752€ en el any 2009) a un club amb 43 anys d'història, 140 socis en l’actualitat i que tants i tants èxits esportius al llarg de tota la seua història a donat i continua donant al nostre poble, a més de promocionar i exportar l’imatge del Puig com cap altre esport local.
Malgrat tota esta falta de reconeiximent, nosaltres a base de molt de treball i esforç avançem amb el nostre esport autòcton.

- Utilització del Marcador.
Així com amb el rebot de vidre i amb el foco de llum “nou”, el club va fer una donació al Ajuntament; El marcador electrònic es i serà propietat del club. L’utilització serà per part dels socis de la Penya en totes les seues partides, tant en entrenaments com en partides de campionat i també per l'escola municipal de pilota quan ho consideren oportú els monitors.


- Per tot aço la nostra pregunta ara es:
¿compliran la seua paraula els nostres governants responsables de l'esport local, en els pocs mesos que els queda de legislatura?.
“La seua paraula és: Amb un pressupost que tenim ja aprovat per a millores importants en la instal·lació, farem el sòl nou tant del frontó de darrere (ja tenia que estar fet fa molts messos ...) com del cobert, condicionar les parets i pintar-les, canviar sostre del frontó cobert, etc ”.

Des de la junta directiva amb el nostre president al capdavant creiem que SI compliran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada