dijous, 16 de setembre del 2010

- De la web de VAL NET.

FI DE FESTA PER AL V TROFEU DE FRONTÓ PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA.


Diumenge que ve conclourà en el frontó municipal d'El Puig la quinta edició del Trofeu de Frontó President de la Diputació de València (12:00 hores). Este és el torneig en què els professionals més reputats del trinquet abandonen per uns dies el seu hàbitat natural per a prodigar-se entre les tres parets d'un frontó. Els aspirants al títol són Genovés II i Montesa, que juguen pel Puig, així com Núñez i Raül II, que representen al municipi de Cheste.

La final ha sigut presentada hui en la Diputació de València, acte en què han actuat com a ponents el diputat provincial d'Esports, Miguel Bailach, el diputat d'Empreses Públiques, Salvador Álvarez, l'alcalde d'El Puig, José Miguel Tolosa i Alfredo Hernando, directiu de l'entitat organitzadora Val Net.

En la seua intervenció Bailach hi ha assenyalat que “intuïsc una final preciosa ja que els quatre finalistes han demostrat la seua qualitat en la modalitat de frontó. A més es jugarà en un escenari preciós, el frontó d'El Puig, que ha quedat magnífic després de la remodelació”.

Tot seguit ha pres la paraula Salvador Álvarez, el qual ha manifestat que “considerem que és una obligació recolzar i donar a conéixer la pilota valenciana ja que és part del nostre patrimoni com a poble. El nostre objectiu és la base i és necessari que els més jóvens tinguen un referent; s'han de veure reflectits en les figures professionals i així pensar que algun dia poden estar ahí”.

Posteriorment ha intervingut José Miguel Tolosa, que hi ha assenyalat que “és un honor i un plaer que figures de la pilota valenciana com les ací presents disputen una final de tanta rellevància en El Puig. La pilota és una prioritat en el nostre municipi i d'ací la profunda remodelació que hem realitzat en el frontó. Arreglar la pista era una necessitat per l'ús constant a què és sotmés per l'escola i el club de pilota, que són tremendament actius”.


En la seua intervenció posterior, els capitans dels equips de Cheste i El Puig, Núñez i Genovés II, han coincidit a assenyalar que la tàctica per al diumenge serà “obligar al rest que jugue el més retardat possible i evitar l'aire del davanter”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada