dilluns, 20 de setembre del 2010

- ENHORABONA A TOTS.

j j
Ahir diumenge va ser el colofó a un treball ben fet durant tot aquest temps.
La implicació de molts socis, venent tires per al sorteig d'un pernil ( per cert
una altra vegada Jaime Sanchis i van dues ..) amb mes de 400 euros de recaudació; el president del club portant la llotja de forma perfecta amb persones importants del món polític, esportiu i artístic; el vicepresident com a director de l'esdeveniment a més de passar la "mopa"....; en el lliurament previ d'obsequis aixi com en el lliurament de trofeus posterior a la partida, la gran coordinació dels socis colaboradors; A més jutges socis del club, pilotari soci del club, comentarista de televisió soci del club, musics socis del club, ...

Molta gent del club treballant de forma altruista i sense afany de protagonisme. Tot per el club de pilota del nostre poble; açò és sinònim d’exit com aixi succeeix.

Malgrat el frontó tan espectacular que tenim, el nostre major tresor som nosaltres i el nostre club, que cuida el passat, el present i el futur i obert a gent constructiva i positiva vinga d'on vinga.

Quantes instal·lacions bones existeixen, sense ningú que les utilitza, per exemple a Bonrepos, a Puçol, a Sagunt, a Xirivella, etc.


Hem passat en poc temps de ser admirats en el terreny esportiu en el món del frontó; per a passar a ser admirats a més com a club. Per aquest motiu hem estat al cim tota la setmana tant en premsa escrita com en radi i televisió.

Tota la Comunitat Valenciana ens admira, tot són paraules d'elogi així que: "ENHORABONA A TOTS". Ara solament toca gaudir.
I encara queden coses per fer, açò no s'acaba ací ni molt menys.


Nota:
D'açi poc s'obrirà el termini d'inscripció per al II Individual President Penya Pilotaris que començará la segon setmana d’octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada