divendres, 22 d’abril del 2011

- Albert Bosch, el soci més jove del club.

Albert Bosch Campos, soci número 155, passa a ser el soci més jove del club amb un dia de vida i la intenció de créixer juntament amb el nostre club per a formar part de la tercera generació de pilotaris de la Penya Amics del Frontó del Puig.
Enhorabona als pares Pepe i Trini.
Esperem que més socis integren als seus fills o filles, néts o nétes, en el club; per a d’aquesta forma vertebrar un club de futur.

Primera reflexió a propòsit de ...
En un futur esperem poder oferir a tots els nostres joves socis, un club amb un gran suport social a mes de una estructura interna forta i consolidada, per a d’aquesta manera poder fer ressorgir aquest esport tan nostre i tan marginat en este poble.
Sabem els que estimem la pilota des de xicotets, el poc suport que ha tingut; sobretot per part dels polítics de torn, incapaços de conscienciar-se del que significa tindre un esport autòcton viu al seu poble, encegats en altres temes més "atractius" ...
Encara que sembla que alguna cosa està canviant últimament ...
¿Tant difícil serà ...?

Segona reflexió a propòsit de ...
Fa uns anys, quan ens trobavem en ple procés de reforma de les estructures internes del club, per a d'aquesta manera poder començar a créixer, i pensar en un futur millor com a club; Un soci rellevant per la seua aportació i ajuda, tant en el passat com en el present i esperem que també en el futur, ens va dir:
" Che, la realitat és que aquest club se li coneix a tot arreu per uns pilotaris de nom ... que competeixen al màxim nivell, aconsegueixen títols autonòmics portant el nom del  club a finals televisades, premsa escrita, etc. Quan deixen de jugar a eixe nivell i queda poc ... ¿qui parlarà d'aquest club?... ningú, fins que tornem a tindre una situació pareguda i serà tan difícil ..." 
Les seues paraules van ser escoltades atentament, i no per mes de ser certes en aquell moment calia revelar-se davant d’elles per a poder ser revertides i ... va arribar l'any 2010, on el club no va aconseguir els èxits esportius d'altres anys, no obstant açò va estar al cim en tota classe de mitjans de comunicació com mai abans, passant a ser considerada La Penya Pilotaris Amics del Frontó de El Puig, com un club capdavanter a tota la Comunitat Valenciana, per el seu treball en pro de la pilota valenciana en la modalitat de frontó.
¿Haurem revertit aquelles paraules en tan poc temps ...?

Salva (Pilotari i Membre de la Directiva.).

1 comentari: