dimecres, 13 d’abril del 2011

- Dimarts Magic o de "Champions" al X Trofeu A.Durá.

Era una nit de "Champions” futbolística, però ...
l'autèntica "Champions” va estar al frontó de El Puig en el  X Trofeu A. Durá;
Un frontó amb un ambient fantàstic, al voltant d'un centenar d'aficionats privilegiats, van vibrar  amb dos partides espectaculars. Jugades impossibles,van posar al públic en peu en diverses ocasions.

En la primera partida, Pascual frega l'heroïcitat amb ganes, passió i una força descomunal en la seua pegada que juntament amb un Puchol entregat al 100x100, van arribar al tram final de la partida amb un 40 a 40, contra una de les parelles mes compenetrades de la història del frontó, Zacarias i Lemay.
Sols la sort inclina la balança a favor de Zacaria i Lemay, després d'una hora i vint minuts de joc, amb un 40 a 41.
Simplement increïble.

La gent satisfeta, bocata en mà i a sopar, es va repartir la beguda i ... va començar una segon partida, un altre espectacle ... sense pausa, des de l'inici sense treva, on Adrián de Museros (actual campió individual i per parelles juntament amb Enrique) i Montesa van tenir un duel èpic en els quadres davanters; amb jugades de tots els colors, dos parets, jugades a l'ample... llançant-se a terra a per pilotes quasi impossibles d'arribar i fent vibrar a la gent que gaudia de valent, alçant-se dels seus seients per a aplaudir en més d'una vegada

Hi havia màgia al frontó i Montesa, amb un estat de forma que en certs moments sembla d'un altra galaxia, va poder dominar la partida; guanyant juntament amb Salva 41 a 22 als vigents campions autonòmics.

Malgrat estar decidida la final del Trofeu que serà Zacarias i Lemay contra Salva i Montesa; aquest dimarts es jugaràn les dos partides que queden per a acabar la lligueta ... si els jugadors gaudeixen i el públic respon i ho agraeix ...
20h. Zacarias i Lemay contra Salva i Montesa.
21h. Pascual de La Pobla i Puchol contra Enrique i Adrián de Museros.
VOS ESPEREM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada