dimecres, 19 de desembre del 2012

- Article de la partida d'Alvaro Zaragoza, president del club de Silla i membre destacat del club de Alginet.

"Sencillament espectacular el frontó valencià". Hui en el Puig ens han delectat amb una partida de pilota dels què fan afició. Es jugava la segona part del què en el seu dia no es va poder acabar, per lesió d'Álvaro.

 La partida ha estat molt igualada fins al quinze 32 ja que havien alternances en el marcador, però cap equip es desapegava en el mateix, hem vist com un jove Javier Puchol li jugava sense cap tipus de complex al grandíssim Álvaro, i és que el jove puchol II té una eixida de pilota que fa quasi impossible pecisar el colp al contrari.

Javier ha estat acompanyat pel pilotari local Antonio Montesa el qual ha protagonitzat increïbles jugades del que és, UN MESTRE i el millor davanter en l'actualitat, incloent a tota la nomina de professionals. 

El duo roig format per Álvaro (Faura) i Jesus (Silla) han jugat a ratxes, quan Jesus entrava en partida pareixia que la cosa s'igualava però els blaus rapidamente ho anul·laven i en el tram final, s'han imposat els blaus, que han estat molt mes coordinats i amb mes claredat en l'acabament de jugades.

El nostre agraïment al club organitzador de l'esdeveniment, pel seu esforç en pro del frontó VALENCIÀ"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada