dimecres, 19 de desembre del 2012

- Article de la partida de Salva.

Èxit total en la partida d'ahir, prop de 260 persones van omplir el frontó del Puig per a presenciar una partida amb quinzes espectaculars i de una dificultat màxima per la rapidessa i velocitat de les pilotes de Ruiz.
En el transcurs de la partida va haver molts moments en les que els increïbles quinzes que es disputaven van fer les delícies del public, que possat en peu, ovaciona als pilotaris. 


Alvaro va estar fantàstic, demostrant que en el frontó és el numero 1, tenia de parella a Jesús, un pilotari menys acostumat al frontó i sobretot amb un traure molt inocent que mai va posar en dificultats a Puchol II. Encara que va complir en la faceta de davanter amb una pegada per dalt al aire molt espectacular i en algunes ocasions de rest, posant voluntat i ganes.
Puchol II, que encara li falta madurar en el frontó, però amb una increïble pegada fa que sempre domine al contrari. Té una eixida de pilota fora del normal, tot un espectacle.
Montesa va ser el pilotari que mes arriesga i la majoria de vegades amb encert, demostra que en la posició de davanter en el frontó del Puig és el millor. Domina les dues parets d'esquerra i busca la dreta d'Álvaro en el seu traure, de forma magistral, per a poder dominar el punt.


Al final guanya la parella mes compensada que va ser la de Puchol II i Montesa amb un ajustat marcador de 41 a 36 que va mantindrer l'emoció fins al final.


Respecte a la instal·lació del frontó del Puig, capacitat organitzativa de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig, el recolçament i col·laboració de la empresa Frediesport, sols dir que tot perfecte.


Menció especial, el reconeiximent als equips del Puig, alevi i benjami, campions provincials de frontó, en els moments previs a la partida. El pùblic sensacional amb un aplaudiment atronador i sentit mentres els joves campions saludaven als seus idols. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada