dilluns, 16 de desembre del 2013

- Èxit de l'escola de pilota del Puig en les finals provincials dels JECV de frontó.

Al frontó de Quart de Poblet es jugaren les quatre finals provincials dels JECV de frontó. L'escola del Puig amb dos equips campions i un subcampio va ser la gran triomfadora de les finals.
En categoria Alevi: Campió: El Puig A (Efren i Marco II) i Subcampió: El Puig B (Julio, Alberto i Alex). En categoria Infantil: Campió: El Puig (Jorge i Saul).

A destacar també la figura d'un jugador cadet de l'escola d'Alginet, diferent a tots i que farà coses molt grans en el món de la pilota, el seu nom es Lluis de la Vega.


És un èxit de tota l'escola del Puig que treballa amb serietat i rigor, des dels monitors fins a l'últim alumne, s'intentarà seguir treballant de la mateixa manera, en una modalitat com el frontó valencià que a nivell federatiu va a la deriva.
Tenim l'esperança que en pocs anys quan els nostres xiquets siguen adults no troben el que existeix avui dia.
Perquè és una llàstima que solament s'enrecorden del frontó a l'estiu per interessos econòmics o en dues cites puntuals a l'any també pel mateix ... per cert l'última es va celebrar en un municipi, Albal, on el consistori local va permetre fa més d'un any, la dissolució del club i l'escola de pilota. Un club que ha sigut referent en el món del frontó durant molts anys, per no parlar de com en set anys (del 2005 al 2011) es celebraren sis finals individuals en un frontó d'Alfafar, tercermundista, sense cap activitat de pilota ni representació en els campionats federats ni escola ni res de res ... excepte l'existència casual de'un club de pilota sense activitat alguna i on el seu vicepresident es Conrado Ferrando, directiu de la federació ... i que en el nostre club ja sabem de les seues arts mafioses e interesades..., encara estem a l'espera de la seua eixida de la federació.
En fi, confiem com sempre en el treball col·lectiu per difícil que semble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada