dilluns, 23 de desembre del 2013

- FINALS AUTONÒMIQUES ESCOLARS al frontó de El Puig, la millor instalació per a rebre un gran event de frontó, coronà els campions dels JECV de Frontó Valencià.

A la cita arribaven huit parelles, de sis escoles diferents (solament El Puig i Orba han pogut colocar finalistes en dos categories), que demostraren, entre les tres parents blaves del frontó del Puig, un grandíssim nivel. Emoció, qualitat i espectàcul han sigut els ingredients d'estes finals. La final de benjamins oferia un duel entre dos escoles de l'Horta Nord: Borboró i Massamagrell. Emoció i qualtat en esta final que s'emportà Borbotó per un ajustat 40-35.
En alevins s'enfrontava una representació del club del Puig  (Efrén i Marco II) i un equip de la Marina, Orba. El major equilibri en el joc de la parella del Puig fou determinant i es va a imposar a la de Orba pel tanteig de 40-30. 
El Puig (Saul i Jorge) tornava a enfrontar-se a un equip de la Marina, però ara en categoria infantil. En esta ocasió l'equip de Tibi si superava al combinat local. El resultat final 40-20, on va ser un factor determinant l'aspecte físic dels jugadors de Tibi. Finalment, teníem la final cadet que enfrontava a Alginet i a Orba. L'equip de la Ribera guanyava en la final reina de la jornada en un marcador de 40-20. En Alginet va jugar el pilotari més destacat, Lluis de la Vega, que està cridat a ser una figura de la pilota en pocs anys.

En resum, l'escola de pilota del Puig va ser la més guardonada, accedint a dos de les quatre finals autonòmic, amb un campionat d'alevins i un subcampionat d'infantils. El campionat autonòmic aconseguit per l'equip aleví de El Puig, dóna accés a tindre la condició d'esportista d'èlit de la Generalitat Valenciana a Marco Gimeno Gómez i Efrén Martí Uribe.

El club i l'Ajuntament del Puig ha col·laborat en l'organització de les finals cedint les seues magnífiques instal·lacions i realitzant un gran treball per a disfrutar i seguir amb la promoció de la modalitat de les tres parets. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada